Новиот луксузен хотел на Marriott Group

5

Marriott Group го прошири својот луксузен бренд во Кина со Shanghai Marriott Hotel Parkview оваа година, со што достигна до бројката од 15 хотели во оваа држава. Овој хотел има 317 соби кои се перфектни за вашето следно бизнис патување во Кина, доколку сакате да го комбинирате со луксузен престој. Хотелот е сместен веднаш до Multimedia Valley и организира исклучителни состаноци и разни настани во 2.800 метри квадратни конференциската сала.

Погледнете како изгледа внатре овој престижен хотел.

hotel1

 

1

2

 

3

4

5

6

 

7

8

9