Ода за празните патишта

206

Јапонскиот автомобилски бренд Nissan од секогаш ги охрабрувал луѓето да го “земат воланот“ во свои раце, но овие моменти најважно е луѓето да бидат безбедни. Поради тоа направија реклама што е своевидна ода за сите празни патишта поради коронавирусот и забраната за движење на луѓето со цел да се спречи ширење на заразата.

Од Nissan порачуваат: ќе им недостасуваме на патиштата и сигурно патиштата ќе ни недостасуваат и на нас. Тие ќе чекаат, а ние од ова ќе излеземе посилни.

Фото: YouTube / printscreen