Отсега и Спорт Клуб 3 на MaxTV

4

Љубителите на спортот, единствено на MaxTV имаат можност да ги следат ексклузивните Арена Спорт канали, во SD и HD резолуција. Отсега, освен во Спорт Клуб 1 и Спорт Клуб 2, ќе може да уживаат и во спортските содржини на Спорт Клуб 3 каналот достапен во дополнителните ТВ пакети MaxSport и MaxSport+.

Корисниците кои не сакаат да пропуштат ниту миг од спортските доживувања кои следат, сега може да земат еден од 3 Маx пакетите и да гледаат MaxTV 6 месеци бесплатно. Понудата важи за сите нови 3 Max или 3 Max Optic корисници за склучен договор на 2 години.

Дополнително, се воведуваат уште два нови канали: Cinemania и Hayat Music.

Пакетите може да се нарачаат на на 122, на www.t-home.mk или во Телеком продавниците.