Шакира во реклама за Activia

2

sakira

Колумбиската ѕвезда Шакира потпиша партнерство со брендот Activia и се појавува во новата реклама Dare to Feel Good. Кампањата е лансирана на 16 март, а преку неа Шакира воедно го промовира новиот сингл Dare (la la la). Видеото е снимано во Барселона.