Среќата не е во парите – емотивна тајландска реклама

5

reklama

Често материјалното е приоритет во животот, но сепак, некои имаат многу пари, а не се среќни. Најубавите работи во животот не можат да се купат со пари – кога сте сведок на нечија среќа, кога некому ќе му го разубавите денот, а за тоа нема да добиете ништо, нема да станете славни, нема да се појавите на ТВ, нема да се збогатите. Се што ќе добиете за возврат се силни емоции.

Рекламата е за тајландска осигурителна компанија. Можеби после ова видео ќе почнете на работите да гледате поинаку.