Свет во кој боите се забранети

4

boi

Како е да се живее во свет без бои? За брендот Dulux, BBH Лондон направи интересна реклама во која е прикажан свет во кој се забранети боите. Наместо црно – бели фотографии, агенцијата се одлучи за избледени бои кои едвај се забележуваат.