Ти не си ти кога си гладен – работници на градилиште им дофрлуваа комплименти на жените

9

reklama

Сникерс во рамките на кампањата Ти не си ти кога си гладен направи видео во кое градежници на жените наместо погрдни зборови, им дофрлуваа комплименти.

Но, не се сите воодушевени од оваа реклама. Ако градежните работници се учтиви кога “не се при себе”, тоа значи дека инаку се дрски и невоспитани. Коментарите се различни, но има незадоволни и кај двата пола.

Проектот го изработи австралиската агенција Clemenger BBDO од Мелбурн.