Уште еден сончев и топол ден

3

Во Македонија во утринските часови ќе има појава на утринска магла, а во текот на денот ќе биде претежно сончево и топло. Утринските температури ќе се движат од четири до 11 степени, а максималните дневни температури ќе се движат од 20 до 27 степени.

Во Скопје слично време, со максимална дневна температура од 25 степени.