Вилјем Хорват нов импортер за возилата од брендот Хонда во Македонија?

41

Вилјем Хорват, поранешниот застапник за возилата Хјундаи во Македонија, е новиот сопственик на претставништвото за Хонда во земјава, дознава Бизнис Инфо.

По подолго настојување на Макпетрол да го продаде претставништвото, најверојатно нов сопственик е Хорват.

Фото: Pexels