Вознемирувачко видео: Не читајте и праќајте СМС пораки додека возите

4

reklama

Американската агенција за безбедност во сообраќајот започна со кампања која предупредува на опасноста од читање и пишување на СМС пораки при возење. Во рамките на кампањата е лансирано и видео кое би можело некои гледачи да ги вознемири.