Apple ќе ви покаже за што можете да го користите вашиот iPhone

2

reklama

Рекламата за iPhone 5S на Apple, наречена Соништа (Dreams), покажува за што се може да го користите мобилниот телефон, а веројатно не сте се сетиле. Со апликациите се мери брзината на ветерот, се мести дијамант на прстен, се користи за превод, во ветерината…