Дебата на тема Време на ниски каматни стапки

4

berza i ekonomija i biznis

Македонска берза и бизнис магазинот Економија и бизнис организираат заедничка дебата на тема Време на ниски каматни стапки.

Учесници на дебатата ќе бидат: Анита Ангеловска Бежоска, вицегувернерка на НБРМ, Александар Стојков, професор на правниот факултет, Патрик Житон, резидентен претставник на ММФ во Македонија, Иван Штериев, главен извршен директор на Македонска берза и Зоран Јовановски од Економија и бизнис.