FAB28 – фрижидер со потпис на Dolce & Gabbana

49

luksuz-enterijer-dizajn-kuhinja-dolce-gabbana (1)Италијанскиот производител на врвни апарати за домаќинство Smeg и познатата модна куќа Dolce & Gabbana создадоа еден малку поинаков фрижидер што ќе внесе разиграност во секоја кујна.

Наречен FAB28, овој уред е совршен за оние што сакаат неконвенционални работи, па макар се работело и за фрижидер, пишува Maxim.

Вообичаено фрижидерите на Smeg се минималистички, со логото на компанијата на предната страна, рачка што потсетува на 50-тите години и секако во една боја. Сепак, оваа нетрадиционална серија го носи стилот на Dolce & Gabbana и изгледа сосема поинаку.

Тој е едно вистинско ремек дело на сицилијански уметници, испреплетен со разни борбени сцени, симболи и цветни детали во секакви бои. Поради својата ексклузивност, само 100 парчиња ќе се најдат во продажба.

Цената сè уште не е одредена.

luksuz-enterijer-dizajn-kuhinja-dolce-gabbana (8)luksuz-enterijer-dizajn-kuhinja-dolce-gabbana (4)luksuz-enterijer-dizajn-kuhinja-dolce-gabbana (7)