Од утре повторно ќе важи бесплатниот превоз за средношколци

9

Од утре, први септември, повторно ќе важат бесплатните годишни средношколски билети за користење на јавниот превоз, информираат од Јавното сообраќајно претпријатие Скопје.

Оттаму потсетуваат дека од пред три месеци во функција се и бесплатните годишни студентски билети. Не важи само одлуката за бесплатен превоз на возрасни лица (жени со 62 години и мажи со 64 години) во вторник, петок, сабота и недела.

Фото: Facebook