Состанок на Групацијата на Мелничко-пекарската индустрија

19

werner-carol-mike-wheat-and-wheat-productsГрупацијата на Мелничко-пекарската индустрија при Стопанската комора на Македонија денеска ќе одржи состанок.

Членовите на Групацијата на состанокот ќе дискутираат за актуелните состојби во мелничко-пекарската индустрија  со зголемениот увоз на брашно по симнувањето на Уредбата за условен откуп на брашно и пченица.