Центарот на Audi во Сингапур ја освои наградата Најдобар малопродажен објект

12

На доделувањето на меѓународните награди, стручното жири го прогласи Audi Сингапур за Најдобар малопродажен објект во регионот Азија Пацифик. Најголемиот изложбен салон на Audi во земјата покрај главната награда ги освои и наградите MIPIM Азија и Најдобар салон. Центарот на Audi во Сингапур е првиот објект кој ги обединува двете значајни награди.