Вип го реновира својот продажен салон во ГТЦ во Скопје

27

Вип оператор ги информира своите корисници дека од денес започнува со реновирање на својот продажен салон во Градскиот Трговски Центар кое се очекува да заврши до крајот на овој месец.

Во овој период, на располагање на корисниците на Вип ќе им биде пултот поставен во ТЦ Соравија на приземје, како и продажните салони на Вип во ТЦ Веро, ТЦ Сити Мол, ТЦ Бисер, ТЦ Лептокарија, ТЦ Рамстор и  Бит Пазар и партнерските продавници во околината.