Србија му е мала, Мишковиќ се шири во регионот

165

“Се најавуваме и ако не сме добредојдени не одиме. Досега сме немале проблеми, немаме наидено на негативни коментари ниту во Сараево, ни во Скопје, дури ни во Загреб, а какви ни се искуствата од Љубљана, најдобро говори тоа што наскоро ќе градиме уште еден хотел во Словенија. Ни се јавија бидејќи  проблемите на кои наидовме таму ги решававме на ‘блиц’, брзо и со леснотија“, истакна Мишковиќ.

Тој најави дека во февруари ќе го посети Сараево, каде имаат локација за изградба на шопинг центар во вредност од 90 милиони евра.

Фото: Delta holding