Toyota музичка авантура по улиците на Прага

5

toyota

Маркетинг агенцијата Saatchi & Saatchi Europe ја претвори Прага во огромна караоке машина за клиентот Toyota Yaris Hybrid. Во новата реклама за ова возило, по случаен избор, во центарот на градот, избрани се неколку тест возачи кои треба да возат и да ги пеат песните од плеј листата. Плеј листата се мести според имињата на улиците, преку GPS систем. Се разбира, имињата на улиците беа променети поради рекламата.

Ова е крајниот резултат: