недела, 2 август, 2020
Почетна Ознаки текстилна

Ознака: текстилна

- реклама -

Најчитани

Клиентите на СН Осигурителен брокер добиваат дополнителна и двојна заштита, без документи со...

Нескромно истакнуваме дека сме лидери во земјоделското осигурување помеѓу брокерските друштва и воопшто на цел осигурителен пазар.

Што е Каизен метода во бизнисот

Каизен е систем во кој се вклучени сите вработени – од извршниот директор до хигиеничарите.

Српски доктор направи лек за коронавирус и стана милионер

Бидејќи сите тројца научници имаат удел во компанијата, тие практично станаа милионери преку ноќ, така што 0,56% од акциите на Ѓукановиќ сега вредат околу 1,75 милиони евра.

За помалку од 24 часа, за едно работно место се пријавиле 1.000 лица

Како што наведоа, во тој временски период оптимално очекувале 30 пријави, меѓутоа оваа висока цифра е показател каква е ситуацијата во Велика Британија. Она што забележале се пријавиле и висококвалификувани работници од други струки.

Го скршија мразот, заплови првиот крузер по карантинот

Компанијата објави дека и било дозволено на бродот да има 1.740 патници, но таа квота не била постигната.