сабота, 24 август, 2019
Почетна Ознаки нафтена

Ознака: нафтена

- реклама -

Најчитани

Аслак де Силва, главен извршен директор на Nordic Business Forum

Nordic Business Forum како извор на инспирација за бизнис лидерите во светот

Ние сме извор на инспирација за бизнис лидерите да управуваат на подобар начин и да го направат светот подобро место за сите.

Имате над 50 години и останавте без работа… Што понатаму?

Работата поврзана само со лап топ и интернет конекција не е само за помладите генерации. И луѓе со поголемо животно и професионално искуство би можеле одлично да се снајдат во работа од таков тип.

Каде метар квадратен во центар на град е 27.345 евра, а каде 594 евра?

Ако некој сака да си купи стан во централното градско подрачје на Хонг Конг од својот буџет ќе треба да одвои 27.345,95 евра за метар квадратен.

Испробани техники за максимална релаксација

Понекогаш и не знаеме како правилно да постапиме во стресни ситуации, односно што да направиме за да се смириме и опуштиме.

Дали знаете која земја е најголем извозник на кожени чевли?

Македонија е 59-та во светот со извоз на кожени обувки вредни 30,9 милиони долари.