сабота, 17 октомври, 2020
Почетна Ознаки винска

Ознака: винска

- реклама -

Најчитани

Членките на ЕУ договорија нови правила за патување, се воведуваат четири категории

Пандемската мапа е заедничко мапирање на ризични подрачја во ЕУ. Државите и регионите на мапата ќе бидат обележени со зелена, портокалова, црвена и сива боја.

Оваа држава подобро и од Шведска се справува со пандемијата

Станува збор за земја во која малите семејни бизниси управуваат со економијата, контролираат над 60% од расположливиот доход, обезбедувајќи околу 80 % од вработеноста во земјата и произведувајќи 90% од храната што се консумира.

Зошто во време на најголема криза инвестираат милијарди во “пропаднат“ сектор

На прашањето дали е вистинско време да се вложат пари во овој сектор, со оглед на неизвесноста, ал-Катеб вели дека тоа е “златна можност“, бидејќи работна сила е достапна, а цената на материјалите е многу пониска од порано.

Печатени куќи од Чачак – готови за 15 часа, а квадрат чини 195 евра

Првите пилот-куќи во Србија ќе бидат изградени на почетокот на третиот квартал од 2021 година во Чачак.

Србија во декември ќе го добие првиот ресторан со Mишелинови ѕвезди

Добивањето или пак губење на ѕвезда на Michelin може да влијае на продажбата во ресторанот дури за 50%. Постојат случаи кога ресторани загубиле ѕвезда и потоа ставиле клуч на врата.