понеделник, 30 ноември, 2020
Почетна Автори Објави од Атанас Димовски

Атанас Димовски

168 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ
- реклама -

Најчитани

Аплицирај за кредит преку Viber порака

Започнете со разговор со роботчето Макси за да аплицирате за кредит или да се информирате подетално за условите и продуктите кои ги нуди ова финансиско друштво.

Нов закон за данок на имот – трипати повисок данок за вториот стан, куќа,...

Трипати повисок данок на имот да се плаќа за недвижнините кои сопствениците не ги користат ќе се предвиди со нов закон за данок на имот кој наскоро влегува во дебата.

Adidas ја “оживеа“ Југопластика – произведе лимитирана серија патики

Југопластика, во времето на Југославија, беше фабрика која за потребите на Adidas годишно произведуваше 4,5 милиони торби.

Милионерите кои сами ги заработиле своите пари не ги прават овие три работи

Интервјуирајќи повеќе од 500 милионери и изучувајќи ги нивните навики, Томас Стенли, автор на книгата The Millionaire Next Door, откри дека повеќето од нив се штедливи.

Нова бесплатна програма за поддршка и градење на капацитети на туристички и угостителски бизниси...

Сите настани се одвиваат онлајн така што лесно може да се приклучите од својот дом, канцеларија или било кое место каде што се наоѓате.