понеделник, 22 јули, 2019
Почетна Ознаки рударство

Ознака: рударство

- реклама -

Најчитани

Неколку знаци дека сте предодредени за успех

Ако се пронајдете во следниве пет точки, вие сте на добар пат да станете успешни.

Како да препознаете лош лидер

Иако некои знаци се очигледни дека станува збор за несоодветно раководство, следните пет карактеристики се сигурен показател за лошо лидерство.

Бизнис раст со е – трговија: Тема на Втората годишна конференција за е –...

На конференцијата посетителите ќе имаат прилика да ги слушнат актуелните маркетинг алатки за позиционирање на нивната е-продавница, како и теми врзани со SEO (оптимизација на алатките за пребарување), креирање атрактивна содржина, генерирање на лидови, одлично корисничко искуство и многу други алатки кои влијаат на зголемување на продажбата.

Како безбедно да користите платежна картичка во странство

Доколку се земе предвид провизијата за користење платни картички, поповолно е да се користи картичка во продажниот објект, односно плаќање преку POS терминал.

Еднаш се живее

Многу се големи влијанијата од околината, системот, разните вкусови, забранети овошја, замки и заводнички ситуации.