среда, 11 декември, 2019
Почетна Ознаки маркетинг

Ознака: маркетинг

- реклама -

Најчитани

Инвестициски фондови – начин на заработка на дополнителни финансии

Фондовите како концепт влечат корени уште од 19-от век, но во нивната современа форма прв пат се појавуваат во почетокот на 20-от век во САД.

Какви природни ресурси има земјава?

Со шуми се зафатени околу 950.594 хектари или 37% од вкупната копнена површина на земјата.

Кои се најмоќните луѓе во Европа?

Порталот образложи дека ја составувал листата така што на неа можеби не се највлијателните луѓе во Европа, туку оние што имаат важно и неочекувано влијание.

Ова е новиот најбогат Кинез

Хуатенг, познат како Пони Ма, според процена на Forbes, поседува богатство од 38,8 милијарди долари, додека Џек Ма има 37,3 милијарди долари.

Бизнис бонтон: Што (не)смеете да правите ако имате бизнис партнери од Кина

На жените во преговарачките тимови, освен други задачи, им ја препуштаат обврската да кажат “не“ на даден предлог или да ја одбијат соработката.