четврток, 2 јули, 2020
Почетна Ознаки електронска

Ознака: електронска

- реклама -

Најчитани

Дали знаете за петчасовното правило на богатите

Некои од најуспешните луѓе на нашето време во животот следат едно, навидум обично правило, кое го измислил познат Американец пред скоро 300 години. Тој Американец е Бенџамин Френклин.

Ново: Аплицирај за кредит преку порака

Со внесување на соодветен износ и рок на отплата, корисникот може да добие порака со информативна пресметка за ратите и вкупниот износ за враќање на кредитот за кој е заинтересиран.

Милионер дава чудни совети за збогатување

Не постои универзален пат за постигнување на успех, ниту правила што ригидно треба да се почитуваат за да се дојде до одредена сума на...

Среде скандал европскиот гигант поднесе барање за банкрот

Пред неколку дена ревизорот на финтек компанијата објави дека на сметките на компании недостасуваат 1,9 милијарди евра.

Со какви цени Грција пречекува туристи годинава

Според многумина, оваа сезона е предизвик за секој што се занимава со туризам, а конечните проценки на загубите ќе бидат релевантни само на крајот на сезоната.