сабота, 17 август, 2019
Почетна Барај

прокредит банка - Резултати од пребарувањето

Доколку не сте задоволни од пребарувањето, обидете се со друг збор

ПроКредит Банка го проширува Сетот на банкарски услуги за физички лица

Проширениот Сет на банкарски услуги е достапен за месечна провизија од 300 ден.

ПроКредит банка со специјална понуда за ИТ професионалци

ПроКредит банка на ИТ професионалците им нуди и поволни услови за: станбен кредит; кредит за еко реновирање; кредитна картичка и дозволено пречекорување на сметка и потрошувачки кредит.

ПроКредит банка со пролетна понуда за доктори

ПроКредит банка нуди посебна пролетна понуда за сите лекари во Македонија.

ПроКредит Банка нуди гарантни шеми за кредитирање на мали и средни претпријатија

ПроКредит Банка, во соработка со Европскиот инвестициски фонд (ЕИФ) нуди можност за полесен пристап до финансии за мали и средни претпријатија, преку две гарантни шеми: InnovFin и гарантна шема поддржана од Фондот за гаранции на Западен Балкан.

ПроКредит Банка воведува сет банкарски услуги со повеќе придобивки за клиентите

Клиентите ќе добијат советодавна услуга од личен советник на клиенти, банкарски услуги прилагодени на нивните потреби и 24/7 банка преку Зона 24/7 и електронско банкарство.

ПроКредит Банка го сертифицираше системот за управување со животна средина со ISO 14001:2015

Процесот на сертификација беше изведен во текот на декември 2016, со што ПроКредит стана првата банка во Македонија со ваков сертификат.

Експозитурата на ПроКредит банка во Хром ќе работи со клиенти до први март

“По оваа дата, услугите на банката може да ги користите во сите експозитури и Зони 24/7 на ПроКредит банка во Скопје“.

ПроКредит Банка ќе пласира 10 милиони евра на малите и средни претпријатија во Македонија

Станува збор за кредити кои ќе бидат достапни за иновативни претпријатија кои сакаат да инвестираат во нови машини, опрема, проширување на производсвото или услугите, ќе ја подобрат конкурентноста и ефикасноста или ќе отворат нови пазарни можности.

ПроКредит Банка отвори Регионален центар за обука на вработени

ПроКредит Банка официјално го отвори новиот Регионален центар за обука, лоциран во Превале, Косово, а ќе биде наменет за обука на вработени од сите банки во групацијата.

ПроКредит Банка со ново работно време – банкарска услуга прилагодена на потребите на физичките...

Со цел поголема достапност за клиентите, ПроКредит Банка од 1 декември, го адаптира работното време на сите свои експозитури.

ПроКредит Банка е добитник на Златна Монета за најдобра банка

Признанието се доделува на најуспешните компании кои придонесуваат за развој на националната економија и се пример за успешно работење како на домашниот, така и на странскиот пазар.

Едукативна акција на ПроКредит банка: Каде одат Вашите заштеди?

Како германска банка, која се раководи по принципите на одговорно банкарство, ПроКредит Банка покренува едукативна акција со цел да ги информира граѓаните за тоа како една банка ги користи средствата кои се депонираат од населението.

Fitch го усогласи рејтингот на ПроКредит Банка со кредитниот рејтинг на Македонија

Ниедна институција не може да има повисок рејтинг од рејтингот на државата во која работи. Оценката не влијае на работењето на банката и ПроКредит продолжува да работи стабилно и сигурно, стои во соопштението на Банката.

Еко иницијатива на ПроКредит банка за подобра животна средина

Со креирање на еко фонд, отсега ќе може да се кредитираат поголем број на еко проекти и да се придонесе за намалување на CO2 емисиите во воздухот.

ПроКредит Банка прослави 13 години работење

Зградата е со минимална емисија на ЦО2, располага со 100 фотоволтаици кои произведуваат електрична енергија за сопствени потреби, има сопствени електрични станици за полнење на електричните возила, има зелени градини на терасите.

ПроКредит Банка со нова филијала во Солун

Со филијала во Солун се комплетира присуството на ПроКредит Банките во соседството и отсега ПроКредит Банка е присутна во 11 земји во европскиот регион.

ПроКредит Банка ќе работи во нова енергетски ефикасна Централна управа

Банката произведува електрична енергија за свои потреби преку фотоволтаични панели инсталирани на покривот и објектот има многу мало негативно влијание врз животната средина.

ПроКредит Банка ja шири мрежата на модерни банки и во Гевгелија

Во центарот на Гевгелија, ПроКредит Банка вчера свечено ја отвори новата модерна експозитура, која нуди автоматизирани услуги за претпријатијата и граѓаните од гевгелискиот регион, преку Зона 24/7 која работи секој ден, викенди и празници.

Модерно во агро – Агро Бизнис Форум на Прокредит Банка

Лидерот во финансирањето и поддршката на агро бизнис секторот, ПроКредит Банка и оваа година организира Агро бизнис форум. Настанот ќе се случува на 17 декември во хотелот Александар Палас.

ПроКредит Банка со работно време 24/7, брза и ефикасна услуга и пониски провизии за...

ПроКредит е првата и засега единствена банка која нуди услуга со работно време 24 часа, 7 дена во неделата и располага со ваква современа технологија.

УСАИД и ПроКредит банка заеднички ќе им помагаат на земјоделците да го модернизираат работењето

УСАИД потпиша 5-годишен договор за заемски гаранции со ПроКредит банка со кој ќе се олесни пристапот на македонските земјоделци до кредити за капитални инвестиции и надградба на оперативното работење со намалување на колатералот што се бара од нив.

ПроКредит банка го сподели своето искуство на првото ЕКСПО за електрични возила во Македонија

ПроКредит Банка ги поддржува сите граѓани и бизниси кои сакаат да направат инвестиција во набавка на електрични автомобили со ЕКО кредитите со повластени услови.

ПроКредит Банка – првата банка во Македонија која работи 24/7

ПроКредит Банка е првата банка во Македонија која работи 24 часа, 7 дена во неделата. Банката воведе нов западновропски концепт на работење - Зона 24/7, која е составен дел од секоја филијала на банката.

ПроКредит Банка – прва институција во Македонија која ќе вози електрични автомобили

Одлуката за воведување на електрични возила се дел од големата регионална иницијатива за здрава средина на ПроКредит Банките во Југоисточна Европа, во рамките на која беа набавени вкупно 50 возила на електрично полнење.
- реклама -

Најчитани

Бил Гејтс на одмор во Црна Гора

Иако доаѓањето на Гејтс предизвика голем интерес, сепак во тајност се држат детали околу тоа каде се капе, каде се сонча и каде е сместен.

Forbes: 10 најиновативни технолошки стартапи за оваа година

Современиот свет е полн со лица кои имаат иновативни идеи што развиваат технологии што ќе ја променат иднината.

Што ова лето читаат некои од најуспешните луѓе во светот?

Особено е важно да имате книга при рака за да научите нешто ново, да ги проширите хоризонтите, да почнете да размислувате поинаку во животот...

Кои земји плаќаат највисока саатнина на своите вработени?

Македонија е 30-та од вкупно 37 земји со просечна саатнина од 1,83 долари.

Што е еднорог?

Дали во Македонија е можно создавање на ваков старт – ап тежок над милијарда долари?